Čí jsem?

Čí jsem?

Anotace: Inspirována hodinou Čj,Láskou,Bohem,Životem...

Jsem vody,co mě rozechvívá
větru, s nímž si můžu hrát
Otce,co se nepodívá
a nezažene ze tmy strach

Jsem ohně,trávy,vzduchu,vody
těch neznámých,co nepoznám
jsem dcerou smutku, nepohody
co svěřuje se ozvěnám

Jsem všech jenom ne sama sebe
a s iluzí si netykám
jsem toho,jenž hledí z nebe
jsem osudem,co proniká...

Jsem té,co zmítá nočním sněním
jsem dcerou Slunce,když Měsíc ztich'
jsem těch,co vládnou odpuštění
a mým otcem je sám Hřích...

Patřím všem a vládnu světu-
-když jeho smích za odměnu
smíte uzřít jen tak,v letu
poznáte, že žít má cenu...
Autor kja-jin-ka, 19.06.2011
Přečteno 280x
Tipy 12
Poslední tipující: CRASH, Emmelia, jára spots, ilona, j.f.k., jvacl, CULIKATÁ, jaroslava anna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ten verš "patřím všem a vládnu světu"

25.08.2011 23:53:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí