Odchod

Odchod

Anotace: Prostě s vámi nemůžu být tot celé. Chyby nehledejte v sobě

Přichází rána za ranou
snad je to mou povahou.
Lákám k sobě smůlu a neštěstí,
třeba jednou o mě napíšou pověsti.

Vzdala jsem se všeho a snažím se zahnat minulost.
Proč? jen chci zahnat vlastní pitomost
a začít znvou jinde... sama.
snad posedlostí vlastní hnána.

utíkam a nechávám vás tady samotné,
řeště si problémy nicotné
a nechejte mě tak
já nemohu jinak.

Nemůžu s vámi být a ctít přetvářku,
sama pak sebe považuji za lhářku.
Chybíte mi človíčkové ale jde to tak líp,
malichernost, závist v tom se nedá žít
Autor darkday, 19.06.2011
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý máme spoustu chyb, ale to neznamená být sám. Sám je dobrý být chvilku-utřídit si myšlenky, odpočinout si.. ale ne na dlouho. Pak už je smutno, moc smutno..

20.06.2011 08:59:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí