Konání

Konání

Anotace: o stávkách ....

Ohromné nic
Se protíná s věčností
Spoustu malebností
Se probouzí….

Vzpomínky se brání
vděčnosti
Pokrytě lid volá
Se hlásí….

Blokády myšlenek
Ve velkém znamení
Tasí meče, ve vřavě
Se ztrácí…..

Komíny chrlí
Dýmy zodpovědnosti
Spravedlnost chybí, se v lež
Obrací….

Konání barbarů
Jež též zplodila Matka Zem
Bude připočteno k tíži
Embargo informací….
Autor v.hercik, 19.06.2011
Přečteno 306x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ECHO PARAZIT, Donne, Květka Š., CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí