Protože roztál sníh

Protože roztál sníh

Anotace: Objev z minulé zimy.

protože roztál sníh
příroda je mrzutá
kdo by taky nebyl
probudit se uprostřed zimy nahý
nohy skrčené až u brady
jako když noc ti znenadání
šlohne peřinu
a ty jen čekáš
jestli někdo přijde
a s pohlazením přikryje
největší problém je
že zas nikdo nepřijde
a jediný kdo tě pohladí
jsi ty
Autor Jajas, 20.06.2011
Přečteno 281x
Tipy 11
Poslední tipující: Špáďa, Gabrielle, ECHO PARAZIT, E.T.Jane, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hladíš-li se nezutá,
nemůžeš být mrzutá.
Ještě lepší, když tvůj struk
hladí jeden prima kluk... |;-)

24.06.2011 19:07:00 | Špáďa

Tohle se ti opravdu povedlo,mělo to cit a představu.

20.06.2011 17:55:00 | ECHO PARAZIT

Aj takto chutná samota...

20.06.2011 05:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí