Dešťová

Dešťová

Anotace: ...

Vodní provaz
že by déšť?
rány do střechy
rytmický koncert přírody
jako když vyhulenej dredař
na djembe hraje
a jde mu to
kapky stékají
po římsách, okapech
sklech oken atd.
a nebe se celkově mračí
nehodlá se umoudřit

Vyšel na práh domu
vzhlédl k pošmourným mrakům
hrdelním hlasem zvolal:
A víc toho neumíš?
Autor Xantista, 20.06.2011
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí