Noční běsy.

Noční běsy.

Anotace: Mají sny něaký význam ?

Košile zběsile se vlnící vě větru.
Letmý dotyk nočního běsu.
Nohy znavené z věcného běhu.
Kapka potu rozdělující svět v šeru.

Zrychlený dech v nočním snění.
Zachumlaná do polštářů.
Stíny lakající do bloudění

...

Rudá záře pronikající víčky.
Pohlazení rozverného tepla po tváři.
Po obloze rozházené barevné míčky.
Marné hledaní smyslu ve snářích.
Autor To je ONA, 20.06.2011
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: tajemná slečna, Amable seňor Marek, labuť, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí