Pohrává si.

Pohrává si.

Anotace: Život, osud, jak to ale souvisí s námi? Co šance, byly-li nám dány? Všechno je pomíjivé, říkáš. A pak jen naříkáš. Co z toho...

Můj život, ach,
jak krásný na pohled se zdál.
Sotva však, jak oči jsem přivřela,
jen si se mnou hrál.

Občas velká bolest přišla,
za chvíli další, nepřál mi osud,
Že by však nenávist k životu vzešla,
říci se nedá, dosud.

Miluji ho, stále.
Občas mám však na mále...
Něco mi říká, že držet odstup mám,
že si život příliš snadno užívám.

Avšak proč brečet,
život je těžký, zkus se smířit.
A štěstím zářit, štěstím vířit.
Rozdej mnoho, chtěj však méně,
jednou se ti vrátí to, ve větší měně.

Jednou budeš šťastným,
zkus se rozdat.
Pak lásku najít a lásku poznat.
Autor Beznadějná, 20.06.2011
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Elie, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí