doufat na konec, doufat na začátek

doufat na konec, doufat na začátek

Anotace: doufat v konec, v začátek a v nějaký děj mezi tím vším

V co doufáme?
v nicotu a prach

v co věříme?
ve vůni a strach

všichni se moc bojíme
nalézat nové
ale jak máme nalézat
když nevyznáme se v sobě?

jak máme doufat,
že bude něco dál?
když poslední muzikant odešel
zhasl sál

v co máme věřit, když už nejsou žádné naděje?
možná deus ex machina zasáhne do děje...

ale copak my víme...
jestli je nějaká naděje?
Autor Metal Lady, 20.06.2011
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Annie the wolf, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, ta se ti povedla. Mluvíš mi z duše..

21.06.2011 07:35:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí