V kavárně Iluze

V kavárně Iluze

Anotace: pro bosonohého petra... po středeční noci...

V kavárně iluze
poznal jsi nový svět
plný krásných lidí
fantaskních obrazů
tančili před námi nazí
malovali a dolévali
vína ze džbánů
neuvěřitelných barev

V opojné mlze
potkal jsi staré známé
kteří tě dávno opustili
které jsi dávno zapomněl
mezi nimi dívka
s plavými vlasy
v sněhobílém klobouku
kdysi stála nahá
před tvýma očima
vypráví ti o hříchu
který spáchala
tisíckrát
na tobě i jiných
má úsměv mony lisy
a oči jí září
dnes jen pro tebe

V náručí hladí kotě
to zelenooké lvíče
které tebe nikdy
nebude mít tak rádo
usíná spánkem lesní víly
bosá a bez šatů
ve tvém náručí
přesto cizí

Ráno jen letmý polibek
ve spánku
a nevinný úsměv agnes
jako už tolikrát
a jediné co zbyde
jsou klíče
od prázdného bytu
a nenapsaný vzkaz

V kavárně iluze
potkáš ji znovu?
potkáš ji znovu
s tím bezelstným úsměvem
jako pokaždé
když zavřeš oči
a necháš se unášet
fantazií...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 20.06.2011
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: Víla, Chancer, Madanik, jvacl, whiolet, Květka Š., CULIKATÁ, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí