V mihotavém světle svíčky

V mihotavém světle svíčky

Anotace: -

Dnes v noci zdál se mi sen,
jsem seděl či ležel - zapomněl.

Chvílema světlo, hned zase tma
venku to hřmělo, kapala voda.

Matně si vzpomínám,
tělo bylo oplachováno.
Myšlenky prolínám,
kofeinem omamováno.

Obraz je jasný,
však mysl zkalená,
neb vzpomínka zářivá,
představa klamivá.

Čadí a kouří má svíčka dál,
nevím zda velký plamen jí někdy plál.

Někdo si leží, spí či sedí.
Jiný snad po nocích
po střechách chodí.
A já - nevím

Koukám a bdím,
píšu si bláboly.
Jenom tak sním,
a poslouchám moli.

Snědí mi svědomí?
bez mého vědomí..?

Zbývá jen doufat,
se v naději koupat.
A dál..

..a opravdu se mi to jen zdálo?
v mihotavém světle svíčky...
Autor kolemjdouci, 20.06.2011
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí