Je to lepší?

Je to lepší?

Anotace: -

Je to lepší
se s Tebou nezastavit
a nechat to plavat?
Je asi těžší
se pozdravit
a zas v tom plavat.

Je lepší ostnaté dráty natáhnout,
nebo po nedosažitelném prahnout?

Je lepší se cestou ze školy bahnem brodit,
snad abychom se nepotkali tváří v tvář.
A přitom hloupé básně plodit,
když za mraky zmizí slunce zář.

Mám toho dosti na mysli,
jen neumím to slovy říct.
Co píšou kapky deště na listy,
než musí každá na zem stýct?

Převládá snad v Tobě nenávist a zloba?
Dobře vím, že za to mohou všechna ta má slova.

Láska na první pohled je výmysl básníků,
hladových vlků, ideálu romantických parníků.

Je lepší domnívat se a na zemi sedět,
než vzlétnout, poznat a vědět?

Co je vlastně lepší..
Autor kolemjdouci, 21.06.2011
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí