Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Náhled do současného žití

Beznaděj

Beznaděj......bez peněz
na zítřek šklebí se

Hlad .........hlodá útroby
ještě popelnice

K přežití ....pomohou dnes

Zítra ........jak toulavý pes

Vidina .......pěnivé sklenice

Zažene .......samotu stesk

Ó domov ......šeptají ta ústa špinavá
až výpar lihový hlavou se přežene
smutek zas rozprostře síť
Ještě je naděje
Chceš-li práci mít BEZDOMOVČE
Autor kojanova, 21.06.2011
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí