Atomy Amíků a Rusů

Atomy Amíků a Rusů

Anotace: řekněme reakce na Studenou válku, kdy bylo opravdu blízko game overu bez možnosti restartu...

Atomy Amíků a Rusů
nám málem rozmlátily pusu
a šedé čmouhy na obloze
přidaly dějinám na hnusu

tanky nořící se z bahna
komu tady zvoní hrana?
zabíjme radši všechny
černý, bílý i číňana!

domy bez oken a dveří
kdo na Boha ještě věří?
jeden bez noh, druhý slepý
kdo mocným svůj život svěří?

tisíce slz a mraky krve
a to jest rozjezd teprve
vzuchem budou lítat hlavy
které lidem teror urve

jsme kurvy, ničitelé světů
Oppenheimer řek´ tu větu
tak až vybuchne to všechno
prosím dopij
...a zhasni cigaretu
Autor Jean-Michel, 21.06.2011
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: ZENITZERO666, divoska_jaja, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spíš doufám že to byl už vrchol. Ane teprve začátek nebo předehra. Ale prskat to asi někde bude pořád.

13.08.2011 23:17:00 | ZENITZERO666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí