HAVRAN

HAVRAN

Anotace: pozvání E.A.POE

Havran co nemá jméno
krade myšlenky z notesu
uzobává sny
v dešťových myšlenkách
bezmoci
Křičím na něj do noci
lížu si rány
od zobáku co jak jehly
hledají pocity samoty
Možná jen v myšlenkách
na hřbitově v Baltimor
zní havranu chor
co tiše usadí se na řasách
Slunce co dávno zhaslo
já lovím sny v bezvládí
kdo mně ale poradí
je to jeho strýc
z básně co nastavuje líc
Co tak kdys dávno
vysnil si E.A. POE.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.06.2011
Přečteno 239x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Vittoria, hatlapatla, Psavec, Víla, labuť, CULIKATÁ, Noc17, ECHO PARAZIT, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bych si netroufl... st

23.06.2011 17:52:00 | hatlapatla

špičkovej výkon. Havran to fakt rozjel.

21.06.2011 20:49:00 | ECHO PARAZIT

ST i vod Jima(Čerta)

21.06.2011 19:21:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí