TANČÍCÍ PŘELUD

TANČÍCÍ PŘELUD

Anotace: ....

Teskně nocí nese se melodie
a tóny pohladí
jako tisíce prstů slunce
co do milostné harmonie
dvě těla naladí
když spojí své ruce

tanec
kdy tělo na tělo
a rty na rty
zaklesnou se do sebe
v nejhlubším opojení

kdy cítí tvůj tep
a křivky tvých svalů
jak se napínají
a polevují

i přes všechny ta světla
vidí jak chvěje se ti tvář
a oči
jako dva zalité smaragdy mořem
tak rozbouřené a vzrušené
do posledního tónu by svedla
s tebou tu tančit
jako měsíční zář
co s ránem se rozloučí
a řekne sbohem

ona to ví
a je jí líto
že jsi jen zhmotněný stín

jasným nočním nebem
že jen pro ní
byl jsi stvořen
takové průhledné nic
jen paprsek
co rozčeše kadeře mraků
a utopí se jako světlo
co promění se v den

ona to ví
i když zůstane jí
jen srdce zasněné.
Autor ZILA78, 21.06.2011
Přečteno 238x
Tipy 27
Poslední tipující: hatlapatla, Psavec, Lady Carmila- Políbená mlhou.., labuť, zenge, CULIKATÁ, Lylča, Kars, Maryje..., Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já dávám ST...a nedelam to casto..jsem unesena az na tuhle pravopisnou chybicku.."ta světla" to najdes, oprav si a dej si pozor..jinak uchvatne :)

22.06.2011 18:43:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

Ten tanec si živě představuji,
zavírám oči
a též se svým stínem pluji

21.06.2011 22:10:00 | Kars

nádherná..něžná...

21.06.2011 22:07:00 | Maryje...

Tak tohle je procítěné,fakt nářez.

21.06.2011 21:52:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí