Idyla

Idyla

Anotace: Tahle není z vlastních zkušeností...

Takovou idylu
jsem ještě nežrala,
prášek za práškem
sakra
jsem nějaká pomalá
-pomalu chladnu,
trošku se pohnu
-jako bych dýchala.
Na hrudi praskl tučný vřed,
nechutnost sama.
To ďábel v peklo
mou duši sved,
do hajzlu s práškama.
Autor Jajas, 21.06.2011
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správně, a to přímou cestou,
nikoliv přes trakt!
Bílá myš by byla vestou...
a to mi věř, fakt!

24.06.2011 19:03:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí