Oči se mi klíží

Oči se mi klíží

Anotace: ....škaredá.

Oči se mi klíží,
měla bych už dávno spát.
A koho to zajímá?
Proč trapně vykládat,
jaká hrůza mě jímá,
z toho, že zavřu oči,
ale místo usínání,
budu zase umírat?
Autor Jajas, 21.06.2011
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, CULIKATÁ, Neldor, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí