Mlčíš a mluvíš očima

Mlčíš a mluvíš očima

Anotace: Krásný pocit, když Vás pohladí klientka s autismem a člověk cítí, že to, co dělá má smyl

Přes kovově chladné pražce otazníků,
pro vzdálenou,blízkou milou dlaň,
život na osamělém místě,
mlčíš a mluvíš očima poutníků,
rozumím Ti a nerozumím,to je daň
za Tvé vlastní místo ve Tvém světě,

Dotkla ses pohledem,
pohladila dlaní,
středobod myšlenek
protnul se s kruhem
naplnilas pohár zdání,
že má práce má smysl, že je lék.(na poraněnou duši)

Někdy Ti závidím Tvůj skálopevný klid
a přece Tě vídávám smát se a plakat a křičet očima,
cítím i touhu rozbořit
hradbu ticha, zříct se ostrovů s prázdnýma místama.

Rozumím Ti a nerozumím,
ta touha odvěká
přijít k otevřeným dvěřím,
vždy v sobě malezneme
jeden druhého-blízkého člověka
to žiji a v to věřím.
Autor Akrij8, 22.06.2011
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Lorraine, deuxEm, CULIKATÁ, Donne, danav
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné

22.06.2011 10:16:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí