Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Takhle to vypadá, když se váš život žmění v něco co nechcete.

Půlnoční hodiny přichází,
přichází čas mého soudu.
Ta doba když mysl nachází,
co já jednou takhle budu.

Ta myšlenka se stále opakuje,
neustále upozorňuje na fakt.
Že budoucnost se uchyluje,
na katastrofální akt.

Ničím to však nejde zarazit,
ničím to nevrátím zpět.
Pokud takhle budu živořit,
a nevrátím nohy na tento svět.

Musím se už vzpamatovat,
musím najít už sám sebe.
Musím se už kontrolovat,
musím, pokud chci do nebe.

Chovám se jak ten nejhorší,
chovám se jak pouliční rváč.
Mé problémy však neřeší,
můj sebelítostný pláč.

Je čas na změnu mého života,
je čas životu dát smysl.
Chvíle kdy odpadne ulita,
a světlo do života vnesu.

Teď už je to jenom na mě,
záleží co vlastně chci.
Zda chci táhnou stále břímě.
nebo být nad věcí.

Zda se chci doopravdy změnit,
zda chci být doopravdy jiný.
Zda chci slzu už neuronit,
zda nechci být už vinný.
Autor Cryitious, 06.02.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí