už neplakej

už neplakej

Anotace: .

brečíš a zpíváš
tužka na oči
už není tolik
výrazná a
pan učitel spílá!
dejchej , tohle je těžká čárka
a neumělý umění,
tak neplakej
jsem příliš umělej a
zapaluju oheň, čistim sklenice a
lidi pijou
oheň vlaje a hvězdy svítěj a ani nevim,
mrak a barák tak si vybera
chcípni
a už neplakej...
Autor humus, 22.06.2011
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Lalia Error, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na dně sklenice
můj pláč
střepy
zranění
co nezahojí fáč
shit
zlomená tužka na oči
rozpitý
vypitý
rty řasy vobočí
můj pláč
táhne ulicema
v kapkách
bouře
žádná změna
řekla bych...

22.06.2011 21:32:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí