Déšť & …

Déšť & …

Anotace: Sedím, čučím, píšu. Skutečnost.

Rodinka u kamen v chaloupce sedí
Samotná v zahradu a lesy hledím

Kvetoucí lilie, odkvetlý bez
sousedův ušmudlaný pes

Zabalená do starého svetru
poslouchám šum, poryvy větru

Vytrvalý déšť dnes smáčí
trávu i jiřiny v květináči

Ovečky za domem nechávají se sprchovat
Leží a jedí. Nemají kam se uschovat

Vesnice má svoje kouzlo
do srdce mi zlehka sklouzlo
Autor E.T.Jane, 22.06.2011
Přečteno 261x
Tipy 7
Poslední tipující: Marsinka, la loba, CULIKATÁ, Květka Š., Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná-má atmosféru... ST :)

27.06.2011 13:22:00 | Marsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí