Jako průniky.....

Jako průniky.....

Anotace: jak to nazvat

Jako průniky do srdce
co tak ale křičí
zvedá se prudce
zničující sval
myšlenky ničí
Kdo přísahal
jako ozvěny, tvé ruce
k nohám se stáčí
jen žhavé kopce
to svědomí věku
k rozumu...
k pláči
možná jen z tebe život povstává
jak něco,co tak zebe
skličující únava
jen průniky do srdce
co jako v sobce
sami si žalují
když varují
jen zbývají
jako průniky...
DO SRDCE......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.06.2011
Přečteno 254x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jitka.svobodova, Linzerka, Mbonita, hatlapatla, WAYWARD, CULIKATÁ, la loba, Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, líbí...*:)

28.06.2011 18:03:00 | PIPSQUEAK

S jasnou vizí, lehkou zamyšlenkou, Radku. ST!***

22.06.2011 20:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí