Přátelství má stejnou cenu jako láska

Přátelství má stejnou cenu jako láska

Anotace: Byla to krásná noc,obloha plná hvězd...

Byla to krásná noc,
obloha plná hvězd,
měsíc ukazoval naplno všem svou moc
a prosím věřte mi, já nechtěl ji svést.

Stál jsem tiše v ústraní,
každý její pohled vrýval se mi do srdce,
neodolal jsem tomu volání,
teď raději bych nechal duši smrtce.

Zmizeli jsme tiše za stromy,
kde tma nás obklopila,
nebrali jsme ohled na blízké domy,
vášeň nás pohltila.

Proč jen slova nám byla málo,
proč se naše rty střetly?
Přátelství za to nestálo,
tak proč jsme se spolu zapletli?

Stojím v bouři,
déšť stéká mi po tváři,
zklamal jsem sám sebe,
a teď láká mne temné nebe,
ale pořád doufám ve zprávu od tebe.
Autor HeavenlyWords, 22.06.2011
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, Paulín, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí