Maska smíchu

Maska smíchu

Anotace: i šašek občas odkryje masku

Sbírka: Druhá šance

Víte jak se právě cítím

jako šašek co mu spadla maska smíchu
co maska smíchu spadla
a na kousky se rozpadla
nad střepy bulící kluk malý
na blázinec akorát zralý

padla na mě velká chmura
za srdce chňapla mi černá můra
nechci ji svou duši dát
asi se stejně budu muset vzdát

Černé myšlenky mnou protékají
a slzy jak hrachy po tváři stékají
už nemám sílu bojovat
není už proč vzdorovat...

Tak ty potvoro vzlétni
a poslední vzdor zhlédni
pak se odevzdám do spárů pekelných
a na duši po ranách citelných
díra velká zeje
a z ní spousta krve se leje

Cítím se bezmocný a prázdný
Chci být zase šťastný....
Autor Jacob P. Verlaine, 22.06.2011
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí