Jsem albatros

Jsem albatros

Anotace: ..

Hrubý svět je na mě příliš hmatatelný!
Jednoho dne, odejdu pryč!
Ukryji svou existenci do Albatrose
a poletím!
Asi do Afriky,
přes moře
a dál..
Dokud nezemřu vyčerpáním,
nespadnu k zemi,
mé tělo se už nikdy víc nepohne.
Předtím však ještě jednou a naposled naberu vzduch do plic a vydechnu.
Uvědomím si jak jsem nespoutaný..
Pak se má duše rozletí na miliony maličkých kousků..

V nich budou jako puzzle obrázky lidí, které jsem miloval.
Autor Lamorte, 22.06.2011
Přečteno 323x
Tipy 21
Poslední tipující: temný skřítek, Anjesis, ilona, Elča, Manstein, CULIKATÁ, Jasmin de Paris, la loba, Bambulka, Paulín, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná krása z tebe promlouvá :-)ST!!!

29.06.2011 01:20:00 | ilona

Skvělé! Leť!

25.06.2011 21:49:00 | Elča

Moc krásný...

23.06.2011 09:11:00 | la loba

Nespoutanost
nejdůležitější stav mysli.
Na těle tak nezáleží.

22.06.2011 22:56:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí