Moje smrt

Moje smrt

Anotace: nevim jak me to napadlo.....

Padá slza a padá druhá
sedím uprostřed tmy
a kolem je hustá mlha.
Padá třetí a za ní hned čtvrtá
Co se děje hlavou mi vrtá.
Zůstala jsme úplně sama
dočkám se ještě rána?
Jsem zoufalá a nevím co dál
není tu nikdo kdo by mi pomocnou ruku dal.
Další slzy padají kolmo k zemi
snažím s ekřičet:"POMOZTE MI!"
Ztratila jsme hlas
zkouším křičet zas a zas.
Nejde to!Proc?
Začal padat sníh
slyším mužský,jízlivý smích.
V dálce obrysy těla...
Slyším jak říka:"Máš co jsi chtěla!"
Bojím se čím dál víc
ale nemůžu dělat vůbec nic.
Bouchla rána,kulka letí........
Spadla jsme na zem a rozvířil se prach.
Poslední slova:"Pomsta byla sladká"řekl vrah.
Je konec.....umřela jsem ve vteřině
a to jen kvůli mojí vině.
Autor Janica, 06.02.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí