Nočních stvůr můra?

Nočních stvůr můra?

Anotace: sebestředná

Dupe mi na hlavu..
dusí mé pocity...nevím..
už zkrátka nevím čí sem.škrábe a drtí mě..
hraje mi na city..
mám se prý poddat, stát se věrným psem..

Hlava mi třeští a tělo je v křeči..
známka totálního nasazení.
věnuju tomu však pramalou péči,
snad dočkám se svého vysvobození.
raního probuzení.

okázalé snění se prý už nenosí.
a tak páv (já) skládam svá pera
a odcházím tiše do pozadí.
našeho života ruchu.
pokleslá na duchu...
hurrá!!

je ze mě nočních stvůr můra
Autor Sapphire - Taitiniatin, 22.06.2011
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima. Jen by mě zajímalo, jak vypadá "nočních stvůr můra"
:-)

09.04.2016 09:38:22 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí