Nic závažného

Nic závažného

Anotace: - - -

Doprostřed prázdnin neklid nám vpad.
Náhle nám splývá mít-nemít rád.
Řeka – s tou hloubkou – se rozvodnila?
Ne, zdá se že vyschnula. A vlastně – byla?

Do teplých dní přišlo krupobití.
Neměj strach – vždyť slunce stále svítí:
Jen trochu míň a o kousek dál.
Už víš, kdo a jak o koho stál?

Do pnutí z lásek se přiloudil strach.
Je rázem ticho po ozvěnách.
Zase tě doženou. Vrátí se ti.
Až se jim zasteskne. Po objetí.
Autor Kewt, 23.06.2011
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí