Život a ty ......

Život a ty ......

Anotace: není co říct.....

Život a ty ......

Život tě sere
ty se vzpíráš
nic nevnímáš
obranou nic neřešíš
únavu nesdílíš
neb stále bdíš

život prchá a upadá

už nejsi
ten zdatný strom
co vichřici se stavěl
pomali skomíráš

přec ti něco brání odejít

na kolena padáš
stále se však držíš
s vypětím sil se bráníš
ale nevzdáváš

přec jsi silný
jen o tom nevíš
či zájem nejevíš
se sklopenou hlavou
nikdy nebyls
vzpříma jsi šel dál
vstříc osudu svému
se styčenou hlavou
pln hrdosti
ikdyž se srdcem
zraněným
Autor JarekBrnoCz, 23.06.2011
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí