Dýchánek

Dýchánek

Anotace: wc

Já osobně to tu nenávidím
a že tu jsem, za to se stydím.
Na masce maska a pod ní nic.
Je to snad láska, to slovo chci říct?

Potichu před spaním šeptám do uší tmě,
ať smrt daleko nechodí a vezme si mě.
Potom čekám co příjde.
Oči mám zavřené, snad to dnes výjde.

Skřípění zubů, vrzání dveří.
Spleť různých kruhů z různého peří.
Mířím si na spánek
-o páté-
Slaďounký dýchánek,
dnes je to po páté.
Autor eddy1 1 11, 23.06.2011
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, ECHO PARAZIT, wendy.poezie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky bych se rád vyspal..snad už dnes konečně zadaří.

04.12.2012 18:18:25 | Robin Marnolli

Něco to semnou dělá.

23.06.2011 20:48:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí