Sen o baleríně*

Sen o baleríně*

Anotace: ...

Ve víru rudých křídel
tajemstvím zahalená

v krůpějích ze rtů
vlčích máků

v přesmyčkách

divokého tance
na večerní variace

tužeb
vysvlečená z kůže

v závoji skryté smutky
bránou ke vzletu

do otevřené hvězdokupy
v mementu

pro cembalo F dur

rozsypáváš
se jak útržky

cest nebeských chmur

tančíš
na špičkách

v rose koupaných slovíčkách

Tónem samozvučného trianglu

měňavostí okamžiků
padá stužka od kotníků

v odrazu zrcadla
bez neviny

sen o tanci
skleněné baleríny
Autor jvacl, 23.06.2011
Přečteno 257x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Petbab, Mbonita, Květka Š., Lady Carmila- Políbená mlhou.., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi některé obraty...některé už méně..:) ale dobre :)

23.06.2011 16:01:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí