Tak trapně ..

Tak trapně ..

Anotace: "K"

Nechci.

Být kamarádka,
mít zadní vrátka - k útěku.
Když v duši potěchu,
ucítím.

Nech si tu hodnost,
tak trapně a dost,
se cítím - když jedno,
prý Ti to jedno je a bude ..

Odejdu, co Ti zbude?
Rameny pokrčíš - no tak smůla.
Jak motýl noční - černá můra.
V pokoji - rohu, dožiju.

A pro co? Pro tu potěchu?
Co nutí mě k útěku,
když píšeš že kamarádka,
má jenom jedny, JEDNY, vrátka ..

k útěku ..

Známá, chci zůstat,
bez doteku,
co zůstal v mírném otlaku.

Mého života "s Tebou"
tak trapně ..
Autor Analisieren, 23.06.2011
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Boscai, Jiparo, vapiti, excited, Jajas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí