Tus palabras

Tus palabras

Anotace: Odio la mentira, dimelo con tus dedos...

Tvoje slova,
mojí duší hýbají,
tvoje oči zpívají,
ochromení.

Tvoje slova,
rozhýbají svět,
a do mých dalších vět,
se vtírají.

Tvoje slova,
šumící jak listy stromů,
silné jako srdcí zlomů,
oslepení.

Tvoje slova,
jako čirá voda běžící,
jako tvoje ruka, hladící,
jsou nová.

Tvoje slova,
odešla zas,
neslyším tvůj hlas,
toužím!
Autor ILDK, 23.06.2011
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Pevya, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

que hermoso :)

23.06.2011 23:14:00 | ILDK

dimelo con tu corazón,
dimelo con tu alma
mientras me pierdo en tus ojos
y es tu voz que me calma

23.06.2011 23:13:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí