Cesta

Cesta

Anotace: Budu ráda když si báseň přečtete a napíšete mi , co si o ní myslíte... Předem děkuji..

osoba zmrzlá jde tmou
osoba nahá nohy ji zebou
neví kudy kam na křižovatce života
padá sníh a kdesi v dálce se jí někdo chichotá
rozhlíží se a přemýšlí
srdce a rozum maj názor odlišný
ze zadu ji tlačí touha kupředu
zleva ji drží rány osudu
co bude dál neví nikdo tady
vše záleží jen na kroku této osoby
tíží ji čas neboť mráz je silnější
jeden krok a život je rázem jinačí
a hle již zvedá nohu
dech se tají
co vybrala za cestu
noha dopadla na její počátek
přestalo sněžit
je tu zas začátek
další křižovatka
tedˇsucho a horko
rozhoduj rychle
vody je málo..
Autor Marsinka, 24.06.2011
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí