O NAROVNÁNÍ SAMA SEBE.

O NAROVNÁNÍ SAMA SEBE.

Anotace: Proudy propadu složitého dopadu.

Smýšlím o své vlastní duši
jako o podivínu
co ho vlastní smutek dusí
přesto mu tolik sluší.

Čípak to slyší uši.


V křehké smutné básni
snadno lze podlehnout bázni.

Vnímám svoje okolí
a nic mne nebolí.

Ve vleklém odstavci šera svatých přání
-o! drahý-
jak klamné zdání.

Mívám touhy v ledničce
v té světélkující krabičce.


Slza v oceánu se rozpadá
a mně tak napadá,
že život vážně není kýč
budu vše zvládat
a půjdu všemu vstříc.
Autor Lavander, 24.06.2011
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí