akrobati na ostří času

akrobati na ostří času

Anotace: neprošla do sborníku http://www.plutanium.cz/vzdorospolek/

.



draze zaplacený každý krok
rozdrobený rok prší minutami
a přesto se dny vlečou
jako lamy pod nákladem

Měsíc se řádně kutálí
jen jednou za měsíc
většinou předem zadem šišatý
kulhá oblohou
a konkuruje světlu svící

když se nám smůla lepí na paty
ani tu nulu nemíváme
a hoříme a topíme se a zahříváme
opuštěná hnízda
jsou kotvami

před námi je velká jízda
jak je psáno v Knize knih

a magnetická střelka nesnáší jih



.
Autor hanele m., 24.06.2011
Přečteno 383x
Tipy 39
Poslední tipující: pejrak, Jana M., Sleepwalker, Danger, V.N.Losinský, Zdeněk Farkaš, Radek.oslov.Šafárik, teď už nikdo, hatlapatla, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezká, jako vždy (ta moje taky neprošla).

29.06.2011 21:24:00 | Jana M.

No hodně příchutí má Tvá báseň,zahřála někdy až moc a jindy zastudila...

28.06.2011 18:16:00 | Danger

Pěkná, ale má Střelka se k jihu točí vždycky prdelkou! ;-) ST!

24.06.2011 20:33:00 | Zasr. romantik

do sborníku mýho mozku vešla bez zaváhání

24.06.2011 17:15:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí