U mramorových stolů

U mramorových stolů

Anotace: … básní

Je v tom
mnoho vrstev
mého já
a světa

Tak hledej mezi řádky
a neplakej do chrp,
stejně víc nezmodrají

Dotýkej se krásy
a nevztekej se
nad konečností svých kroků

Vždyť právě
velikostí své boty
zanecháváš věčné stopy
lásky

A já
nikdy nepřestanu létat
kolem Tvých očí
I kdyby únava
zlomila mi křídla
… dál budu motýlem
na Tvých řasách naděje

Neboj,
zatím se nic neděje,
jen usínám
na desce noci…
Autor Levandule, 24.06.2011
Přečteno 380x
Tipy 26
Poslední tipující: G.P., Žqáry, labuť, NikitaNikaT., jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, ECHO PARAZIT, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprázdno polykám, nad krásným vyznáním Tvých slov.

26.06.2011 07:38:00 | labuť

Krásné přiznání! ST!

24.06.2011 20:07:00 | Zasr. romantik

nech ústa dokořán
až půjdu kolem přivřených víček
do pokoje tvých teplých dlaní

se klaním...ST!

24.06.2011 19:30:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí