Černé Mraky

Černé Mraky

Anotace: táhnou taky...

Černé mraky
táhnou oblohou
není naděje
že dostihnou tě taky
když cestou dalekou
žár tě spaluje
Proč lide jsou jak Vraky?
myšlenky co kralujou
tiše v tobě zloba dřímá
jak slova co jsou nedotčená
z oblohy jen černé fraky
naději si ustřihujou
na smuteční šaty
kdo vstupuje vraty
není cesty spět
když z posledních vět
zloba tu číhá
myšlenka co stíhá
z nebe jak mapy
ČERNÉ MRAKY
Táhnou Oblohou
Táhnou.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.06.2011
Přečteno 338x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, labuť, NikitaNikaT., Linzerka, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"zloba tu číhá
myšlenka co stíhá
z nebe jak mapy
ČERNÉ MRAKY
Táhnou Oblohou
Táhnou....."

Radku, myslím, že totok vystihuje vše... o některých... ST!***

25.06.2011 16:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí