KRAJNÍ MEZE

KRAJNÍ MEZE

Anotace: ....

Krajní meze
nakloněná rovina tmy
úcta skrze
nelítostné hry
ruská ruleta v mlze
život tónovaný dny
drze
sbíráš sny
její
i ty svoje
ona ale zatím neví
že v nich je tvoje

když vkrádáš se do ní
jako rakovina
potichoučku a nemilosrdně
když ne cukrem tak solí
oheň a kovadlina
tepeš její srdce drsně

bereš a nedáváš
výběrčí podvědomí
kladeš nástrahy a uspáváš
jí do bezvědomí

hadrová panenka
v rukou dítěte z dnešní doby
hadova milenka
hračka kterou nepochopí

všechno je jiný
a tak relativní
ale dokut jsme živý
tak zůstaňme pozitivní!

Energie z prázdnoty
se špatně nabírá
stačí ujasnit si hodnoty
a srdce,ať nám láska nesvírá!
Autor ZILA78, 24.06.2011
Přečteno 264x
Tipy 28
Poslední tipující: Azure angel, ilona, Maryje..., hatlapatla, labuť, Mbonita, Juan Francesco de Faro, la loba, Květka Š., šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nakloněná rovina
vytřeštěná nevina
nádech výdech protíná

od srdce až do klína...

25.06.2011 09:35:00 | šuměnka

Pěkná.

25.06.2011 07:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí