Když život bolí

Když život bolí

Anotace: nesnáším rozhodování,protože se nakonec stejně rozhodnu špatně..

Proč nevolíme si tu správnou cestu
proč nedává nám život záchrannou vestu
proč nevolíme si ty správný cíle
štestí se nám vdaluje na další míle
proč nemáme žádný záchytný body
cesta za úspěchem jsou strmé schody
život není takovej,jak by sis přál
sny,plány jsou čím dál víc dál
proč si vybereme špatně a pak litujeme
svědomí své zpytujeme
je tolik možností a tolik cest
jako na nebi hvězd
já chci si zvolit tu správnou hvezdičku
která mi osvítí mojí cestičku
nechci už na tom rozcestí stát
už se nechci špatných rozhodnutí bát
Autor lostris, 25.06.2011
Přečteno 770x
Tipy 11
Poslední tipující: Cappp, MoonDream, penstla, vandule, gallatea, Maryje..., klinika
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Důležité je si stále volit, jestli to bylo to správné se uvidí později :-)

23.08.2014 21:28:44 | MoonDream

Třeba půjde začít zítra něco nového a pak pozítří a pak popozítří... dokud to nebude OK.

30.06.2013 22:32:53 | penstla

špatné rozhodnutí většinou k novým rozhodnutím nutí...

22.07.2011 23:59:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí