Překvápko po ránu

Překvápko po ránu

Anotace: +++

Jednoho dne takhle z rána,
z okna slyším ťukání.
Ozvala se velká rána,
strach do žil mi to nahání.

Rychle běžím k mému oknu.
Kouknu dolů co tam vidím.
Nevěřím hned svému oku,
za strach posměch hnedka sklidím.

Datel ťukal asi vedle,
Spadla větev z velké jedle.
Jedno větev splnila,
po ránu mě vzbudila.

Proto datle děkuji,
Den dnešní zato delší mám,
Tímto tedy slibuji,
že ho celý prodělám.


„Nevěřte slibům“
Z toho leknutí jsem zase usnul.
Autor snupicek, 25.06.2011
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, klinika, CULIKATÁ, Květka Š., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí