Holky, slečny, ženy

Holky, slečny, ženy

Anotace: tak je mám rád

mám rád když holka
dělá kurvičku
když nejde o slova
ale o pičku
když jenom
nevinně kouká
za chvíli si ho
do pusy souká
ale zároven je
si samasebou jistá
že ona je tu ta
co nejlíp šoustá
ta co ti tak
skvěle udělá
že nálady je 3
dny veselá
prostě nejlepší je
bohyně postele
Se kterou si jak
věřící v kostele
Autor ostuda lidstva, 25.06.2011
Přečteno 250x
Tipy 11
Poslední tipující: Eliss94, Gabrielle, ilona, NikitaNikaT., la loba, Do Ga, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí