Až bude padat hvězda

Až bude padat hvězda

Anotace: Svému milovanému Měsíci!

Až bude padat hvězda,
věz, že jsem to já,
a že se ti nezdám..!
Splním ti tvé přání
zcela znenadání,
v lunetickém oparu
budeš blízko hvězdám!
S nocí tiše sezdán
smočíš ústa v nektaru
jako vždycky, po staru.

Luno bledá, bez tvarů,
tvoje stříbro ve mě
každou nocí žije...
Voníš jako ambrosie!
Slapovými silami
přitahuješ si mě,
jako kdybych byla
JENOM TVOJE Země !
Autor Hana Trnková, 06.02.2006
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí