Hudba je lék

Hudba je lék

Anotace: :) největší lék

Každý tón mi rozvlní tělo
Je to přesně to co chtělo
V rytmu se vlnit den i noc
Hudba mě léčí, to fakt moc
Při tanci nemyslím co bylo, co bude
Jen ať na tričku zpocená skvrna zbude
Krok sem, dva úkroky tam
V tanci se člověk necítí sám
Pohodím hlavou, škubu bokem
Jsem tady, přesunu se tam skokem
Hudba zrychluje, má radost stoupá
Na endorfiny hudba není skoupá
Vytačním samotu, vytančím stesk
Poskočím na místě, rychlý tlesk
Hudba je lék, hudba je droga má
Jedině při hudbě se cítím svá
Autor Moniska, 25.06.2011
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: Emmelia, NikitaNikaT., Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hudba dokáže přinést uvolenění, ale také vehnat slzy do očí při vzpomínce... má ráda hudbu tavkou, kdy s míláčkem, spolu tělo na tělo, tančíme nahotou. :o) třebas jako dnes po ránu.

26.06.2011 12:14:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí