Sen

Sen

Anotace: Je to již starší dílko..:D

Ve spánku křičím, och!
Támhle jde ten krásný hoch.
Letmo po něm koukám,
pod nosem si broukám.
V tom zakopla jsem,
ve všední den.
Pádím od něj pryč,
v tom ztratila jsem klíč.
On sehnul se...
...a klíč mi podává...
a přitom se na mě,
sladce usmívá.
Autor Barborka, 25.06.2011
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Tamara, klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí