Pochybná společnost

Pochybná společnost

Anotace: ...

Prorazí tvrdý štít
pěst obra Goliáše,
rukou smete vojáky
z bitevního pole.

Jeho hlas je hromem,
jeho tělo je skála,
která kráčí.

V očích má ohně,
které stravovaly čarodějnice,
prokleté dámy,
kterým nebylo dopřáno
klidné smrti,
nýbrž nesnesitelné bolesti.

Zvedněte hlavy
nebo o ně přijdete,
dejte signál katovi,
který zkosí pohledem
přítomné ďábly
v lidských tělech.

Dbejte životů lidí,
chudých i bohatých.

A nedávejte šanci kacířům,
kteří se tváří
na půl oka
jako nevinné děti...
Autor Tomáš Přidal, 26.06.2011
Přečteno 335x
Tipy 30
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Maryje..., Jiparo, Psavec, hašlerka, Jiná, Mbonita, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pane jo to je básen jak z praku.

26.06.2011 14:10:00 | ECHO PARAZIT

Skvěle napsané, vážně. ST!***

26.06.2011 11:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí