Géniové věků

Géniové věků

Anotace: ...

Promluvte ke mně,
Géniové věků!
Kde jsou vaše můzy?
Teď přikrývá vás země,
Závist vašich reků
A světa hrůzy.

Váš duch
I vaše díla
Žijí stále.
Uzavíráte kruh,
V němž nejsou místa bílá,
Vy žijete dále.
Autor Žiťa, 07.02.2006
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se mi naopak líbí. Je v ní pár spojení, které se mi líbí až moc.

07.02.2006 16:07:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí