Ze šperkovnice

Ze šperkovnice

Anotace: o šperku...

slza zachycená ve stříbře
slza nějaké smutné paní
při pohledu
dech se tají

první a poslední kapka moře
zachycená ve stříbře
jaká to je krása
až je tok nevíře

kousek ukradeného nebe
vměstnaného do stříbra
barva očí
nebeského kurýra

a tu modř okolo držely kameny
průzračné jako voda z křišťálu
takové barvy na zemi
je jen po málu

na řetízku stříbrném
stejně jako paprsky měsíce
zcela stejném
jako lano, co spotalo pegasova křídla

a ten řetízek
všechnu tu krásu hlídá
Autor Metal Lady, 26.06.2011
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: Doradan, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Tamara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...mám ráda jemné, vypovídající šperky :-)

26.06.2011 11:31:00 | Tamara

Pěkné, opravdu podařené... jenom pozor, ať řetízek někdo nepřetrhne.

26.06.2011 11:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí