Invalidní důchod

Invalidní důchod

Anotace: .....

Dnes ráno mi přidělili
Invalidní důchod
Že prý práci sem nevymyslel,
Tak uznali způsob !

Že budu mít jistotu
Stálého to příjmu
Na nájem to nestačí
Chcípnu v mezaninu…..

Lejstra jsem jim doložil
Od felčarů , z posudku
Problémy mi dělali,
Nakonec dospěli k rozsudku…

Že jsem práce neschopný
To já dávno věděl !
Avšak, že jsem bez Ega ?
Natrhli mi prdel !

Od zítra již tedy
Pobírám svou rentu
Zakoupil jsem si dnes
Na to peněženku…
Autor v.hercik, 27.06.2011
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, PIPSQUEAK, EM EM, ilona, CULIKATÁ, Květka Š., ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já chci taky rentu, sem na palici!!! Co je mezanin?

27.06.2011 19:38:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí