Porce svobody

Porce svobody

Anotace: Kdo cestu naplňuje a kdo sám volí..?

Míjíš znova
všechny dny.
Míjíš slova,
míjíš sny.

Vídáš spousty cest,
vídáš divný osoby.
Taky se mohli splést,
s tvojí porcí svobody.

Tak se rozhlídni,
všichni někam jdou.
možná za volností,
možná za svobodou.


A najednou to vidíš,
všechno, cos kdy chtěl.
Prostě si radši tvrdíš,
žes na to zapomněl.

Se svou porcí svobody
kopíruješ cizí chyby.
Prý, že máš důvody...
Že se to lidem líbí.


Tak snad tě někdo najde,
v tvojí smutný tmě.
Snad tě tam někdo najde
a přivede tě zpět.


(Míjíš...)


Zády ke městu,
všichni někam jdou.
Neptej se na cestu.
lidi si rádi lžou...
Autor Holly-EnD, 28.06.2011
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, ŠEDIVÁ MYŠ, danav, ZENITZERO666
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Míjí mě svět okolo nebo jsem sám minul klíčovou odbočku? Z toho by se jeden snad i pominul:D

28.06.2011 03:03:00 | ZENITZERO666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí